Forskellige rådgivningsmuligheder

Rådgivningsmuligheder

Hos Legal Aid - Retshjælp i Danmark har vi 4 forskellige muligheder for at rådgive og hjælpe dig. 

Vi tilbyder rådgivning over telefonen, rådgivning pr. mail samt rådgivning ved personligt fremmøde. Desuden tilbyder vi også partsrepræsentation i sager hvor dette vurderes nødvendigt. Du kan læse nærmere om de forskellige rådgivningsmuligheder i nedenstående afsnit. 

For bedst muligt at kunne varetage dine interesser, vil vi i nogle situationer bede dig om at udfylde en fuldmagtserklæring. Ved hjælp at denne kan vi indhente nødvendige oplysninger hos relevante parter. Hent og se fuldmagterklæringen her. 

Rådgivning over telefonen

Vi står altid klar til at rådgive over telefonen, og her kan du forvente et hurtigt svar på problemstillinger af mere generel karakter. 

Ved komplicerede problemstillinger vil vi ofte arrangere et opfølgende møde enten pr. telefon eller ved personlig fremmøde. 

Der er altid mindst 3 rådgivere tilstede klar til at tage dit opkald. Skulle der mod forventning ikke være en åben linje kan du indtale en besked eller sende en mail om at du gerne vil ringes op. Ønsker du rådgivning på andet sprog end dansk, så sig det når du ringer, og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske. 

Rådgivning over mail

Ønsker du rådgivning over mail er dette også en god mulighed. Her vil det være muligt at sende relevante bilag og uddybe problemstillingen, således at vi har det bedste grundlag for rådgivningen. Det er også muligt at sende en mail med ønske om at blive ringet op.

Vi modtager gerne mails på andre sprog, og kan på nuværende tidspunkt håndtere dansk, engelsk, arabisk, kurdisk og tyrkisk. Der kan opstå længere ventetid på disse henvendelser, da der ikke hver dag er mulighed for at tilbyde rådgivning på alle sprog.  

Rådgivning ved personligt fremmøde

Der er mulighed for personlige samtaler i retshjælpens åbningstider, her har du mulighed for at komme ind på kontoret og få en snak. Det er muligt både at komme uanmeldt, men der er også mulighed for at booke en samtale enten pr. telefon eller pr. mail. 

Partrepræsentation

Vi har desuden mulighed for at tilbyde partrepræsentation. Partsrepræsentation kan være at vi deltager i møder på dine vegne for at tale din sag. Det kan eksempelvis være møder ved kommunen, statsforvaltningen eller andre offentlige myndigheder. Derudover kan det være møder med private eller erhvervsdrivende parter. 

Kontakt os i dag

Ring til os på tlf. 32 21 90 95