Forskellige rådgivningsmuligheder

Rådgivningsmuligheder

Hos Legal Aid - Retshjælp tilbyder vi den rådgivning som du har brug for. Vi yder rådgivning på flere forskellige måder, alt efter hvad vores klienter ønsker og har brug for.

Nogle klienter har blot brug for en simpel vejledning i hvordan reglerne indenfor et givent område er, mens andre har brug for at vi udarbejder dokumenter til dem eller at vi skal tage os af hele sagen, så de ikke skal bekymre sig om den.  

Når den rådgivning klienten har brug for er af en mere specifik karakter og vi vurdere at der skal oprettes en sag, vil vi bede klienten om at læse nogle betingelser igennem og derefter underskrive nogle dokumenter. 

Rådgivning over telefonen

Vi står altid klar til at rådgive over telefonen, og her kan du forvente et hurtigt svar på problemstillinger af mere generel karakter. 

Ved komplicerede problemstillinger vil vi ofte arrangere et opfølgende møde enten pr. telefon eller ved personlig fremmøde. 

I vores åbningstid er der altid rådgivere tilstede, klar til at tage dit opkald. Skulle der mod forventning ikke være en åben linje kan du indtale en besked eller sende en mail, om at du gerne vil ringes op. Ønsker du rådgivning på andet sprog end dansk, så sig det når du ringer, og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske. 

Rådgivning over mail

Ønsker du rådgivning over mail er dette også en god mulighed. Her vil det være muligt at sende relevante bilag og uddybe problemstillingen, således at vi har det bedste grundlag for rådgivningen. Det er også muligt at sende en mail med ønske om at blive ringet op.

Vi modtager gerne mails på enten dansk eller engelsk. 

Rådgivning ved personligt fremmøde

Der er mulighed for personlige samtaler i retshjælpens åbningstider, her har du mulighed for at komme ind på kontoret og få en snak. Vi ser gerne at du ringer ind eller sender en mail for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan booke et mødetidspunkt. 

Partrepræsentation

Vi har desuden mulighed for at tilbyde partrepræsentation. Partsrepræsentation kan være at vi deltager i møder sammen med dig eller på dine vegne for at tale din sag. Det kan eksempelvis være møder ved kommunen, statsforvaltningen eller andre offentlige myndigheder. Derudover kan det være møder med private eller erhvervsdrivende parter. 

Kontakt os i dag

Ring til os på tlf. 32 21 90 95